Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mölltaler Gletscher

Mölltaler Gletscher, Österrike

Mölltaler Gletscher ligger i förbundslandet Kärnten i östra delarna av de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Mölltaler Gletscher har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Mölltaler Gletscher sträcker sig i regel från slutet av oktober till mitten av maj.

Backarna och liftarna i Mölltaler Gletscher är öppna idag och snödjupet i pisterna är uppe i hela 250 centimeter. Just idag är 77% av liftarna och 63% av backarna öppna.

I Mölltaler Gletscher hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 15610 personer/timme. Det finns 36 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 20 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 9 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3122 meter, vilket ger en fallhöjd på 1014 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Mölltaler Gletscher

För er som vill flyga ner till Mölltaler Gletscher så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Mölltaler Gletscher är 85 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (110 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (128 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Mölltaler Gletscher

Skidorter nära Mölltaler Gletscher är bland annat Bad Gastein (13 kilometers avstånd), Ankogel-Mallnitz (13 kilometers avstånd) och Bad Hofgastein (18 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Mölltaler Gletscher

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mölltaler Gletscher.
8 boendealternativ
Pris/natt från: 781 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1270 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1004 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1388 kr

Vi arrangerar skidresor till Mölltaler Gletscher

SnowTrex