Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Mölltaler Gletscher
Mölltaler Gletscher ligger i förbundslandet Kärnten i östra delarna av de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Mölltaler Gletscher har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Mölltaler Gletscher sträcker sig i regel från slutet av oktober till mitten av maj.

I Mölltaler Gletscher hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 15610 personer/timme. Det finns 36 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 20 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 9 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3122 meter, vilket ger en fallhöjd på 1014 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Mölltaler Gletscher

För er som vill flyga ner till Mölltaler Gletscher så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Mölltaler Gletscher är 90 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (105 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (133 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Mölltaler Gletscher

Skidorter nära Mölltaler Gletscher är bland annat Ankogel-Mallnitz (11 kilometers avstånd), Bad Gastein (16 kilometers avstånd) och Bad Hofgastein (22 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 3 restauranger i Mölltaler Gletscher och 8 olika typer av kök, varav de mest populära är Europeiskt, Österrikiskt och Tyskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mölltaler Gletscher.
Ett boende
Pris/natt från:
1222 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1048 kr

Vi arrangerar skidresor till Mölltaler Gletscher