Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mölltaler Gletscher, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Mölltaler Gletscher, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Mölltaler Gletscher ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Mölltaler Gletscher finns totalt 9 liftar med tillgång till 12 pister. Högsta pisten finns på 3122 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 670 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Mölltaler Gletscher sträcker sig i regel från september till maj.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mölltaler Gletscher 10 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 85 kilometer från Mölltaler Gletscher. Bad Gastein är närmaste skidort till Mölltaler Gletscher med ett avstånd på 13 kilometer.

Hotell & boende i Mölltaler Gletscher

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mölltaler Gletscher.
7 boendealternativ
Pris/natt från: 813 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 956 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1045 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1436 kr

Vi arrangerar skidresor till Mölltaler Gletscher

SnowTrex