Sökalternativ

Snödjup 200 cm
Boende / hotell (15)
Restauranger (4)
Skidorten är öppen

Mölltaler Gletscher, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Mölltaler Gletscher, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Mölltaler Gletscher ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Mölltaler Gletscher finns totalt 9 liftar med tillgång till 12 pister. Högsta pisten finns på 3122 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 670 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Mölltaler Gletscher sträcker sig i regel från september till maj.

Är det personer i ressällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mölltaler Gletscher 10 kilometer preparerade spår.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 85 kilometer från Mölltaler Gletscher. Bad Gastein är närmaste skidort till Mölltaler Gletscher med ett avstånd på 13 kilometer.

Backarna och liftarna i Mölltaler Gletscher är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 200 centimeter som mest.

Hotell & boende i Mölltaler Gletscher

Hos oss hittar ni totalt 15 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mölltaler Gletscher.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 388 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 410 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 971 kr

Vi arrangerar skidresor till Mölltaler Gletscher