Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Ankogel-Mallnitz, Österrike

Skidorten Ankogel-Mallnitz ligger i förbundslandet Kärnten i östra delarna av de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Ankogel-Mallnitz. Säsongen för skidåkning i Ankogel-Mallnitz är vanligtvis från mitten av december till slutet av mars.

I Ankogel-Mallnitz hittar ni 5 liftar med en liftkapacitet på 4880 personer/timme. Det finns 12 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 2 kilometer blåa pister, 5 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 5 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2636 meter, vilket ger en fallhöjd på 1370 meter.

För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Ankogel-Mallnitz

För er som vill flyga ner till Ankogel-Mallnitz så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Ankogel-Mallnitz är 88 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kärnten, Klagenfurt (97 kilometers avstånd), samt Brnik, Ljubljana (130 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Ankogel-Mallnitz

Andra skidorter i närheten av Ankogel-Mallnitz är t ex Mölltaler Gletscher som ligger 11 kilometer bort, Bad Gastein med 12 kilometers avstånd samt Bad Hofgastein, som ligger 19 kilometer från Ankogel-Mallnitz.

Hyr skidutrustning i Ankogel-Mallnitz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ankogel-Mallnitz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Ankogel-Mallnitz här

Skidskola i Ankogel-Mallnitz

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 20 olika klasser och instruktörer i Ankogel-Mallnitz som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Ankogel-Mallnitz här

Hotell & boende i Ankogel-Mallnitz

Hos oss hittar ni totalt 8 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ankogel-Mallnitz.
7 boenden
Pris/natt från: 989 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2634 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ankogel-Mallnitz

SnowTrex