Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Ankogel-Mallnitz, Österrike

Söker ni information om skidortern Ankogel-Mallnitz? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Ankogel-Mallnitz har 5 liftar och totalt 24 pister. Högsta pisten finns på 2636 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1370 meter.

Närmaste flygplats är Wolfgang A Mozart som ligger 88 kilometer från Ankogel-Mallnitz. Skidorter nära Ankogel-Mallnitz är bland annat Bad Gastein, Mölltaler Gletscher och Bad Hofgastein.

Liftarna i Ankogel-Mallnitz är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 70 centimeter.

Hyr skidutrustning i Ankogel-Mallnitz

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Ankogel-Mallnitz. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Ankogel-Mallnitz här

Skidskola i Ankogel-Mallnitz

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 19 olika klasser och instruktörer i Ankogel-Mallnitz som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Ankogel-Mallnitz här

Hotell & boende i Ankogel-Mallnitz

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ankogel-Mallnitz.
41 boendealternativ
Pris/natt från: 392 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 470 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 907 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2534 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Ankogel-Mallnitz