Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Sappada, Italien

Sappada ligger i den italienska provinsen Udine, och om ni funderar på att boka en skidresa till Sappada har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Sappada sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Skidåkningen i Sappada är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 80 centimeter. Just idag är 88% av liftarna och 93% av backarna öppna.

Sappada har pister på totalt 14 kilometer, varav 4 kilometer är blåa enkla pister, 8 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 8515 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2000 meter, vilket ger en fallhöjd på 777 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 37 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Sappada

För er som vill flyga ner till Sappada så är det flygplatsen Bolzano Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Sappada är 105 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Treviso Airport (108 kilometers avstånd), samt Marco Polo, Venedig (121 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Sappada

Skidorter nära Sappada är bland annat Kötschach-Mauthen (26 kilometers avstånd), Lienz (30 kilometers avstånd) och 3 Zinnen (33 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Sappada

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Sappada. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Sappada här

Hotell & boende i Sappada

Hos oss hittar ni totalt 52 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sappada.
45 boendealternativ
Pris/natt från: 675 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns