Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sappada, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Sappada, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Sappada ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 20 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Treviso Airport som ligger 108 kilometer från Sappada. Kötschach-Mauthen är närmaste skidort till Sappada med ett avstånd på 26 kilometer.

Hyr skidutrustning i Sappada

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Sappada. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Sappada här

Hotell & boende i Sappada

Hos oss hittar ni totalt 55 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sappada.
40 boendealternativ
Pris/natt från: 659 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1072 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns