Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

3 Zinnen, Italien

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till 3 Zinnen? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till 3 Zinnen och andra skidorter inom nära räckhåll.

3 Zinnen har 31 liftar och totalt 85 pister. Fallhöjden är som mest på 1070 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2200 meter.

Vill man flyga till närheten av 3 Zinnen ligger flygplatserna Kranebitten och Treviso Airport närmast på 95 respektive 120 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från 3 Zinnen ligger Alta Pusteria/Hochpustertal.

Hyr skidutrustning i 3 Zinnen

Via Snowell kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i 3 Zinnen här

Skidskola i 3 Zinnen

Om ni är ute efter att boka skidskola i 3 Zinnen kan vi genom CheckYeti erbjuda 16 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i 3 Zinnen här

Hotell & boende i 3 Zinnen

Hos oss hittar ni totalt 51 hotell, lägenheter och stugor/hus i 3 Zinnen.
26 boendealternativ
Pris/natt från: 588 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 665 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 1378 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1722 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns