Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

3 Zinnen, Italien

3 Zinnen är en skidort som ni hittar i den italienska regionen Sydtyrolen (Bolzano), och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i 3 Zinnen är vanligtvis från början av december till början av april.

3 Zinnen har pister på totalt 86 kilometer, varav 40 kilometer är blåa enkla pister, 37 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 8 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 20 liftar, med en totalkapacitet på 26100 personer/timme. Högsta pisten finns på 2200 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1070 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i 3 Zinnen 225 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till 3 Zinnen

Vill man flyga till 3 Zinnen så ligger flygplatsen Bolzano Airport närmast, på ett avstånd av 82 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 95 kilometer bort, och Treviso Airport som har ett avstånd på 120 kilometer till 3 Zinnen.

Närmaste skidorter till 3 Zinnen

Andra skidorter i närheten av 3 Zinnen är t ex Cortina d'Ampezzo som ligger 26 kilometer bort, Kronplatz med 30 kilometers avstånd samt Sappada, som ligger 33 kilometer från 3 Zinnen.

Hyr skidutrustning i 3 Zinnen

Via Snowell kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i 3 Zinnen här

Skidskola i 3 Zinnen

Om ni är ute efter att boka skidskola i 3 Zinnen kan vi genom CheckYeti erbjuda 18 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i 3 Zinnen här

Hotell & boende i 3 Zinnen

Hos oss hittar ni totalt 38 hotell, lägenheter och stugor/hus i 3 Zinnen.
19 boenden
Pris/natt från: 576 kr
9 boenden
Pris/natt från: 652 kr
8 boenden
Pris/natt från: 1351 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1689 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns