Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Gresse en Vercors

Gresse en Vercors, Frankrike

Om ni är ute efter att boka en skidsemester i Alperna är Gresse en Vercors i Frankrike alltid ett alternativ, och här finns den mesta informationen ni behöver för att boka allt för er skidresa hit. Skidsäsongen i Gresse en Vercors sträcker sig i regel från mitten av december till början av mars.

Skidåkningen i Gresse en Vercors är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 15 centimeter. Just idag är 10% av liftarna och 3% av backarna öppna.

Gresse en Vercors har pister på totalt 20 kilometer, varav 8 kilometer är blåa enkla pister, 7 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 5 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 10 liftar, med en totalkapacitet på 6808 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1751 meter, vilket ger en fallhöjd på 506 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 49 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Gresse en Vercors

För er som vill flyga ner till Gresse en Vercors så är det flygplatsen Grenoble Saint Geoirs, Lyon som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Gresse en Vercors är 55 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (87 kilometers avstånd), samt St Exupéry, Lyon (100 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Gresse en Vercors

Skidorter nära Gresse en Vercors är bland annat Villard de Lans-Corrençon (20 kilometers avstånd), Dévoluy (34 kilometers avstånd) och Chamrousse (35 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Gresse en Vercors

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Gresse en Vercors? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Gresse en Vercors.

Boka skidutrustningen online i Gresse en Vercors här

Hotell & boende i Gresse en Vercors

Hos oss hittar ni totalt 26 hotell, lägenheter och stugor/hus i Gresse en Vercors.
22 boendealternativ
Pris/natt från: 351 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 310 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 927 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns