Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Villard de Lans-Corrençon, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Villard de Lans-Corrençon? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

I Villard de Lans-Corrençon finns totalt 20 liftar med tillgång till 51 pister. Högsta pisten finns på 2050 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter.

Flyger man till Grenoble Saint Geoirs kommer man riktigt nära Villard de Lans-Corrençon, endast 37 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Villard de Lans-Corrençon. Gresse en Vercors är närmaste skidort till Villard de Lans-Corrençon med ett avstånd på 20 kilometer.

Hyr skidutrustning i Villard de Lans-Corrençon

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Villard de Lans-Corrençon? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Villard de Lans-Corrençon här

Hotell & boende i Villard de Lans-Corrençon

Hos oss hittar ni totalt 395 hotell, lägenheter och stugor/hus i Villard de Lans-Corrençon.
323 boendealternativ
Pris/natt från: 290 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 772 kr
24 boendealternativ
Pris/natt från: 348 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 522 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 1386 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2797 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns