Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Villard de Lans-Corrençon

Villard de Lans-Corrençon, Frankrike

Villard de Lans-Corrençon är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Villard de Lans-Corrençon för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Villard de Lans-Corrençon sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

I Villard de Lans-Corrençon hittar ni 21 liftar med en liftkapacitet på 26600 personer/timme. Det finns 125 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 50 kilometer blåa pister, 50 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 25 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2050 meter, vilket ger en fallhöjd på 1000 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 122 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Villard de Lans-Corrençon

Flyger man till Grenoble Saint Geoirs, Lyon kommer man riktigt nära Villard de Lans-Corrençon då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 37 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Aix Les Bains, Chambery (68 kilometers avstånd), samt St Exupéry, Lyon (82 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Villard de Lans-Corrençon

Skidorter nära Villard de Lans-Corrençon är bland annat Gresse en Vercors (20 kilometers avstånd), Chamrousse (26 kilometers avstånd) och Les 7 Laux (41 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Villard de Lans-Corrençon

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Villard de Lans-Corrençon? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Villard de Lans-Corrençon här

Hotell & boende i Villard de Lans-Corrençon

Hos oss hittar ni totalt 300 hotell, lägenheter och stugor/hus i Villard de Lans-Corrençon.
240 boenden
Pris/natt från: 289 kr
3 boenden
Pris/natt från: 771 kr
18 boenden
Pris/natt från: 541 kr
31 boenden
Pris/natt från: 521 kr
7 boenden
Pris/natt från: 1384 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2792 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns