Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Going, Österrike

Skidorten Going ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Going. Säsongen för skidåkning i Going är vanligtvis från början av december till början av april.

Going är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 75 centimeter. 73% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 85% av liftarna går.

Going har pister på totalt 270 kilometer, varav 114 kilometer är blåa enkla pister, 120 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 36 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 82 liftar, med en totalkapacitet på 145050 personer/timme. Going är en del av skidområdet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta pisten finns på 1869 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1249 meter.

I Going kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Going.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Going 148 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Going

För er som vill flyga ner till Going så är det flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Going är 59 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kranebitten, Innsbruck, som ligger 79 kilometer bort, och Franz Josef Strauss, München som har ett avstånd på 102 kilometer till Going.

Närmaste skidorter till Going

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Going ligger Ellmau. Andra skidorter som ligger nära är Scheffau (6 kilometer) och Kirchberg (8 kilometer).

Hyr skidutrustning i Going

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Going? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Going.

Boka skidutrustningen online i Going här

Skidskola i Going

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Going. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 8 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Going här

Hotell & boende i Going

Hos oss hittar ni totalt 261 hotell, lägenheter och stugor/hus i Going.
233 boendealternativ
Pris/natt från: 506 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1672 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 787 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1349 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 8657 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Going

SnowTrex