Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Going, Österrike

Söker ni information om skidortern Going? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Going har 21 liftar och totalt 46 pister.

Vill man flyga till närheten av Going ligger flygplatserna Wolfgang A Mozart och Kranebitten närmast på 59 respektive 79 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Going ligger Ellmau.

Hyr skidutrustning i Going

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Going? I samarbete med Alpinresorts.com kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Going.

Boka skidutrustningen online i Going här

Skidskola i Going

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Going. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 9 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Going här

Hotell & boende i Going

Hos oss hittar ni totalt 213 hotell, lägenheter och stugor/hus i Going.
190 boendealternativ
Pris/natt från: 642 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1280 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 811 kr
12 boendealternativ
Pris/natt från: 1585 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 8921 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Going