Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Formiguères, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Formiguères, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Formiguères ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 19 backar och antalet liftar är 7. Fallhöjden är som mest på 700 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2400 meter.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 126 kilometer från Formiguères. Några välriktade stenkast från Formiguères ligger Les Angles, avståndet är endast 5 kilometer.

Hyr skidutrustning i Formiguères

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Formiguères? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Formiguères här

Hotell & boende i Formiguères

Hos oss hittar ni totalt 144 hotell, lägenheter och stugor/hus i Formiguères.
138 boendealternativ
Pris/natt från: 463 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 904 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 991 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns