Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Formiguères, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Formiguères, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Formiguères ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Här finns det 25 kilometer backar och antalet liftar är 7. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2400 meter, vilket ger en fallhöjd på 700 meter.

Flyg till Formiguères

Vill man flyga till Formiguères så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 126 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Barcelona International Airport. Från denna flygplats är det 147 kilometer till Formiguères.

Närmaste skidorter till Formiguères

Inte långt från Formiguères ligger skidorten Les Angles, avståndet är endast 5 kilometer. Ni hittar även skidorterna Bolquère Pyrénées 2000 på 11 kilometers avstånd och Font Romeu, 13 kilometer från Formiguères.

Hyr skidutrustning i Formiguères

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Formiguères? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Formiguères här

Hotell & boende i Formiguères

Hos oss hittar ni totalt 197 hotell, lägenheter och stugor/hus i Formiguères.
187 boendealternativ
Pris/natt från: 450 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 877 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 961 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns