Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Font Romeu, Frankrike

Skidorten Font Romeu ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Font Romeu är vanligtvis från början av december till början av april.

Font Romeu har pister på totalt 58 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 19 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 23 liftar, med en totalkapacitet på 31980 personer/timme. Font Romeu är en del av skidområdet Font-Romeu/Bolquère Pyrénées 2000, och man har därför access till alla lifter och pister i detta område. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2213 meter, vilket ger en fallhöjd på 496 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Font Romeu.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Font Romeu 111 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Font Romeu

Vill man flyga till Font Romeu så ligger flygplatsen Barcelona International Airport närmast, på ett avstånd av 135 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Blagnac Airport, Toulouse. Från denna flygplats är det 135 kilometer till Font Romeu.

Närmaste skidorter till Font Romeu

Inte långt från Font Romeu ligger skidorten Bolquère Pyrénées 2000, avståndet är endast 3 kilometer. Ni hittar även skidorterna Les Angles på 8 kilometers avstånd och Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats, 8 kilometer från Font Romeu.

Hyr skidutrustning i Font Romeu

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Font Romeu här

Skidskola i Font Romeu

Om ni är ute efter att boka skidskola i Font Romeu kan vi genom CheckYeti erbjuda 11 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Font Romeu här

Hotell & boende i Font Romeu

Hos oss hittar ni totalt 77 hotell, lägenheter och stugor/hus i Font Romeu.
59 boenden
Pris/natt från: 336 kr
3 boenden
Pris/natt från: 418 kr
12 boenden
Pris/natt från: 362 kr
3 boenden
Pris/natt från: 672 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns