Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats
Boka i Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats

Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats, Frankrike

Skidorten Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats ligger i Frankrike och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats finns totalt 15 liftar med tillgång till 22 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2400 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 760 meter.

Flygplatser nära Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats

För er som vill flyga ner till Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats så är det flygplatsen Barcelona International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats är 131 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Blagnac Airport, Toulouse, som ligger 141 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats ligger Bolquère Pyrénées 2000. Andra skidorter som ligger nära är Font Romeu (8 kilometer) och Les Angles (11 kilometer).

Hyr skidutrustning i Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats här

Hotell & boende i Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats

Hos oss hittar ni totalt 85 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats.
70 boendealternativ
Pris/natt från: 949 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 3147 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 792 kr
10 boendealternativ
Pris/natt från: 604 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns