Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Les Angles, Frankrike

Om ni planerar ni för en skidsemester till Les Angles i Frankrike så hittar här ni både information om skidsystemet i Les Angles, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Les Angles är vanligtvis från början av december till början av april.

Les Angles är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 20 centimeter. 54% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 68% av liftarna går.

I Les Angles hittar ni 22 liftar med en liftkapacitet på 25707 personer/timme. Det finns 55 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 22 kilometer blåa pister, 23 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 10 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2376 meter, vilket ger en fallhöjd på 776 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Les Angles. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Les Angles.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Les Angles 36 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Les Angles

Vill man flyga till Les Angles så ligger flygplatsen Blagnac Airport, Toulouse närmast, på ett avstånd av 130 kilometer från skidorten. Det går även att flyga till Barcelona International Airport. Från denna flygplats är det 141 kilometer till Les Angles.

Skidorter i närheten av Les Angles

Inte långt från Les Angles ligger skidorten Formiguères, avståndet är endast 5 kilometer. Ni hittar även skidorterna Bolquère Pyrénées 2000 på 6 kilometers avstånd och Font Romeu, 8 kilometer från Les Angles.

Hyr skidutrustning i Les Angles

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Les Angles.

Boka skidutrustningen online i Les Angles här

Skidskola i Les Angles

I Les Angles kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Les Angles här

Hotell & boende i Les Angles

Hos oss hittar ni totalt 295 hotell, lägenheter och stugor/hus i Les Angles.
268 boendealternativ
Pris/natt från: 447 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 828 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
9 boendealternativ
Pris/natt från: 956 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns