Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bolquère Pyrénées 2000

Bolquère Pyrénées 2000, Frankrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Bolquère Pyrénées 2000, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Bolquère Pyrénées 2000 ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i Bolquère Pyrénées 2000 sträcker sig i regel från början av december till början av april.

Bolquère Pyrénées 2000 har pister på totalt 58 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 19 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 23 liftar, med en totalkapacitet på 31980 personer/timme. Då Bolquère Pyrénées 2000 tillhör skidområdet Font-Romeu/Bolquère Pyrénées 2000 har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2213 meter, vilket ger en fallhöjd på 496 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 111 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Bolquère Pyrénées 2000

För er som vill flyga ner till Bolquère Pyrénées 2000 så är det flygplatsen Barcelona International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bolquère Pyrénées 2000 är 135 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Blagnac Airport, Toulouse, som ligger 136 kilometer från skidorten.

Närmaste skidorter till Bolquère Pyrénées 2000

Inte långt från Bolquère Pyrénées 2000 ligger skidorten Font Romeu, avståndet är endast 3 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Les Angles (6 kilometer) och Le Cambre d'Aze/Saint-Pierre-dels-Forcats (6 kilometer).

Hyr skidutrustning i Bolquère Pyrénées 2000

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bolquère Pyrénées 2000. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bolquère Pyrénées 2000 här

Skidskola i Bolquère Pyrénées 2000

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 11 olika klasser och instruktörer i Bolquère Pyrénées 2000 som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bolquère Pyrénées 2000 här

Hotell & boende i Bolquère Pyrénées 2000

Hos oss hittar ni totalt 151 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bolquère Pyrénées 2000.
128 boenden
Pris/natt från: 478 kr
2 boenden
Pris/natt från: 3287 kr
4 boenden
Pris/natt från: 629 kr
12 boenden
Pris/natt från: 361 kr
5 boenden
Pris/natt från: 671 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns