Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Formiguères

Är ni trötta på att släpa på skidor, pjäxor, stavar, boots och snowboards? Hyr ni er utrustning på plats istället reser ni lätt och enkelt. Genom vår samarbetspartner Skiset kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra när ni kommer fram till Formiguères. Det är dessutom alltid en trygghet att veta att utrustningen man vill ha finns uppbokad ooch väntades på er när ni är framme.

I Formiguères hittar ni för tillfället 2 butiker som Skiset samarbetar med, butikerna är listade här nedanför.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Formiguères

Skiset Station 1720

Adress: Station de la Calmazeille, 66210, Formiguères
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:30-18:30 | Lör, Sön 08:30-19:00

Skiset Village 1500

Adress: 4 voie communale ruta de Puybalador, 66210, Formiguères
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 08:30-18:30 | Lör, Sön 08:00-19:00