Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Axamer Lizum, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Axamer Lizum? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Axamer Lizum har 10 liftar och totalt 16 pister. Högsta pisten finns på 2340 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1470 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Säsongen för skidåkning i Axamer Lizum är vanligtvis från slutet av november till april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Axamer Lizum 10 kilometer längskidåkningsspår och 25 restauranger att testa på.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Axamer Lizum, endast 8 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Axamer Lizum. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Axamer Lizum ligger Fulpmes.

Hyr skidutrustning i Axamer Lizum

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Axamer Lizum? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Alpinresorts.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Axamer Lizum här

Skidskola i Axamer Lizum

Hos oss hittar ni just nu 15 olika skidskolor och lektioner i Axamer Lizum som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Axamer Lizum här

Hotell & boende i Axamer Lizum

Hos oss hittar ni totalt 36 hotell, lägenheter och stugor/hus i Axamer Lizum.
27 boendealternativ
Pris/natt från: 438 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 470 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1700 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2076 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Axamer Lizum

SnowTrex