Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Axamer Lizum ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Axamer Lizum. Bästa tiden för att åka skidor i Axamer Lizum är slutet av november till början av april.

I Axamer Lizum hittar ni 9 liftar med en liftkapacitet på 14523 personer/timme. Det finns 38 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 6 kilometer blåa pister, 23 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 8 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2340 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 780 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 10 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Axamer Lizum

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Axamer Lizum då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 8 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Bolzano Airport, som ligger 82 kilometer bort, och Allgäu Airport/Memmingen som har ett avstånd på 119 kilometer till Axamer Lizum.

Skidorter i närheten av Axamer Lizum

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 6 kilometer från Axamer Lizum ligger Fulpmes. Ni hittar även skidorterna Igls på 9 kilometers avstånd och Neustift, 9 kilometer från Axamer Lizum.

Byar i närheten av Axamer Lizum

I närheten av Axamer Lizum med tillgång till skidåkningen där hittar ni byn Axams som är en möjlighet att bo i om ni planerar en skidresa till Axamer Lizum.

Hyr skidutrustning i Axamer Lizum

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Axamer Lizum? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Axamer Lizum här

Skidskola i Axamer Lizum

Hos oss hittar ni just nu 15 olika skidskolor och lektioner i Axamer Lizum som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Axamer Lizum här

Hotell & boende i Axamer Lizum

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Axamer Lizum.
8 boenden
Pris/natt från: 539 kr
2 boenden
Pris/natt från: 763 kr
3 boenden
Pris/natt från: 1647 kr
Ett boende
Pris/natt från: 2012 kr

Vi arrangerar skidresor till Axamer Lizum

SnowTrex