Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Neustift, Österrike

Skidorten Neustift ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Neustift. Säsongen för skidåkning i Neustift är vanligtvis från slutet av december till mitten av mars.

I Neustift finns totalt 3 liftar med tillgång till 2 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2080 meter, vilket ger en fallhöjd på 1099 meter.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Neustift 130 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Neustift

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Neustift då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 17 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (72 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (127 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Neustift

Inte långt från Neustift ligger skidorten Fulpmes, avståndet är endast 6 kilometer. Ni hittar även skidorterna Axamer Lizum på 9 kilometers avstånd och Bergeralm-Steinach am Brenner, 12 kilometer från Neustift.

Hyr skidutrustning i Neustift

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Neustift.

Boka skidutrustningen online i Neustift här

Skidskola i Neustift

I Neustift kan ni boka 19 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Neustift här

Hotell & boende i Neustift

Hos oss hittar ni totalt 261 hotell, lägenheter och stugor/hus i Neustift.
214 boenden
Pris/natt från: 289 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
21 boenden
Pris/natt från: 486 kr
24 boenden
Pris/natt från: 417 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Neustift

SnowTrex