Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bergeralm-Steinach am Brenner, Österrike

Skidorten Bergeralm-Steinach am Brenner ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Bergeralm-Steinach am Brenner. Säsongen för skidåkning i Bergeralm-Steinach am Brenner är vanligtvis från början av december till mitten av april.

Bergeralm-Steinach am Brenner har pister på totalt 29 kilometer, varav 9 kilometer är blåa enkla pister, 10 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 7 liftar, med en totalkapacitet på 11718 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2180 meter, vilket ger en fallhöjd på 1132 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Bergeralm-Steinach am Brenner. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Bergeralm-Steinach am Brenner.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Bergeralm-Steinach am Brenner 10 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Bergeralm-Steinach am Brenner

Snabbaste sättet att ta sig till Bergeralm-Steinach am Brenner är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 21 kilometer från Bergeralm-Steinach am Brenner, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (71 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (136 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Bergeralm-Steinach am Brenner

Andra skidorter i närheten av Bergeralm-Steinach am Brenner är t ex Fulpmes som ligger 11 kilometer bort, Neustift med 12 kilometers avstånd samt Hintertux Glacier, som ligger 16 kilometer från Bergeralm-Steinach am Brenner.

Hyr skidutrustning i Bergeralm-Steinach am Brenner

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bergeralm-Steinach am Brenner. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bergeralm-Steinach am Brenner här

Skidskola i Bergeralm-Steinach am Brenner

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 24 olika klasser och instruktörer i Bergeralm-Steinach am Brenner som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bergeralm-Steinach am Brenner här

Hotell & boende i Bergeralm-Steinach am Brenner

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bergeralm-Steinach am Brenner.
6 boenden
Pris/natt från: 503 kr
Ett boende
Pris/natt från: 516 kr
4 boenden
Pris/natt från: 897 kr
Ett boende
Pris/natt från: 873 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bergeralm-Steinach am Brenner

SnowTrex