Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Bergeralm-Steinach am Brenner, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Bergeralm-Steinach am Brenner? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Bergeralm-Steinach am Brenner, endast 21 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Bergeralm-Steinach am Brenner. Skidorter nära Bergeralm-Steinach am Brenner är bland annat Fulpmes, Neustift och Igls.

Liftarna i Bergeralm-Steinach am Brenner är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 50 centimeter.

Hyr skidutrustning i Bergeralm-Steinach am Brenner

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Bergeralm-Steinach am Brenner. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Bergeralm-Steinach am Brenner här

Skidskola i Bergeralm-Steinach am Brenner

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 24 olika klasser och instruktörer i Bergeralm-Steinach am Brenner som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Bergeralm-Steinach am Brenner här

Hotell & boende i Bergeralm-Steinach am Brenner

Hos oss hittar ni totalt 28 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bergeralm-Steinach am Brenner.
18 boendealternativ
Pris/natt från: 484 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 496 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 737 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 840 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Bergeralm-Steinach am Brenner