Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Hintertux Glacier

Hintertux Glacier

Skidorten Hintertux Glacier ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Hintertux Glacier. Bästa tiden för att åka skidor i Hintertux Glacier är öppet året runt.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 365 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Hintertux Glacier. 95% av liftarna är igång idag, och 90% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Hintertux Glacier hittar ni 20 liftar med en liftkapacitet på 40857 personer/timme. Det finns 62 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 16 kilometer blåa pister, 34 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 3250 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1750 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 30 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Hintertux Glacier

Snabbaste sättet att ta sig till Hintertux Glacier är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 33 kilometer från Hintertux Glacier, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Bolzano Airport, som ligger 72 kilometer bort, och Wolfgang A Mozart, Salzburg som har ett avstånd på 129 kilometer till Hintertux Glacier.

Skidorter i närheten av Hintertux Glacier

Bergeralm-Steinach am Brenner är närmaste skidort till Hintertux Glacier med ett avstånd på 16 kilometer. Andra skidorter nära är Finkenberg, 16 kilometers avstånd, och 19 kilometer från Hintertux Glacier ligger Mayrhofen.

Hyr skidutrustning i Hintertux Glacier

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Hintertux Glacier? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Hintertux Glacier.

Boka skidutrustningen online i Hintertux Glacier här

Hotell & boende i Hintertux Glacier

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Hintertux Glacier.
34 boendealternativ
Pris/natt från: 610 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1461 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 1763 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns