Sökalternativ

Fulpmes, Österrike

Om man är ute efter ett lite lugnare resmål när det gäller skidresor kan det vara en bra idé att ta sig till Fulpmes i Österrike. En skidresa till Fulpmes är som balsam för själen när det gäller skidåkning, eftersom det är det man först och främst ägnar sig åt när man är där.

Detta är inget ställe för den extrema åkaren, utan passar bättre för den som vill ta det lite lugnt och bara njuta av att svischa ner för backarna. Här hittar man mest pister i den lätta eller medelsvåra kategorin, men tar man sig till den närliggande glaciären Stubaier Gletcher kan man även prova på mer avancerad off-piståkning.

Fokus på åkning

Eftersom Fulpmes är en liten by som inte alltför många turister hittat till än kan man än så länge slippa långa köer till liftarna och slippa trängsel överlag. Detta är en stor fördel då man vill få ut så mycket som möjligt av själva åkningen, och slippa stressen av för mycket människor runt omkring. De som åker på skidresor till Fulpmes brukar komma tillbaka år efter år då de upptäckt hur avkopplande och skönt det är att vistas i denna by.

Är man ute efter mycket fest och annat hålligång kan man alltid ta sig till närliggande byn Neustift eller till den stora staden Innsbruck som inte ligger långt därifrån. Spenderar man sin skidsemester i Fulpmes kan man enkelt ta sig upp i liftsystemet Schlick 2000 där det inte bara finns många olika nedfarter att välja mellan utan också en hel del mysiga restauranger.

Att boka sin skidresa till Fulpmes kan passa bra då man vill ha mer lugn och ro, men ändå kunna njuta av underbar åkning. Att ta med barnen passar alldeles utmärkt då det även finns en hel del att göra i byn, som till exempel bowling, simning och skridskoåkning.

Nära Innsbruck

När man planerar sin skidsemester i Fulpmes kan det vara bra att veta att det är ett ställe som är lätt och smidigt att ta sig till. Byn ligger inte långt från Innsbruck, och det går till och med en slags spårvagn upp till Fulpmes från de södra delarna av Innsbruck. Denna klättrande spårvagn som kallas Stubaitalbahn stannar i flera andra små byar på vägen och ger en alldeles unik inblick i byarnas miljö då spåret går väldigt nära husen. En upplevelse man inte bör missa. Annars går det även bussar mellan Fulpmes och Innsbruck.

Är man ute efter en lugn och skön semester och bara vill njuta av perfekt åkning utan att bli störd av för mycket folk eller oljud på nätterna ska man definitivt kolla upp skidresor till Fulpmes.

Hyr utrustning i Fulpmes

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Fulpmes här

Hotell & boende i Fulpmes

Hos oss hittar ni totalt 245 hotell, lägenheter och stugor/hus i Fulpmes.
146 boendealternativ
Pris/natt från: 437 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 633 kr
49 boendealternativ
Pris/natt från: 443 kr
44 boendealternativ
Pris/natt från: 808 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Fulpmes