Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Axamer Lizum

Är ni trötta på att släpa på skidor, pjäxor, stavar, boots och snowboards? Hyr ni er utrustning på plats istället reser ni lätt och enkelt. Genom vår samarbetspartner Skiset och ALPINRESORTS.com kan ni få upp till 50% rabatt jämfört med att hyra när ni kommer fram till Axamer Lizum. Det är dessutom alltid en trygghet att veta att utrustningen man vill ha finns uppbokad ooch väntades på er när ni är framme.

Skiset och ALPINRESORTS.com samarbetar för tillfället med 2 butiker för skiduthyrning i Axamer Lizum, ni hittar alla butikerna med direktlänkar längre ner på sidan.

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Axamer Lizum

Skischule Olympic & Tip-Top Rental Shop

Adress: Axamer Lizum 11, 6094, Axamer Lizum
Öppettider: Mån-Sön 08:30-16:30

Tip-Top Skiverleih - Hoadlbahn

Adress: Axamer Lizum 6
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Axamer Lizum

SnowTrex