Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Wildcat, New Hampshire, USA

Intresserade av en skidresa till Wildcat? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Wildcat från Sverige är flyg det enda alternativet då Wildcat ligger utanför Europa.

Wildcat har 4 liftar och totalt 47 pister. Högsta pisten finns på 1238 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 644 meter.

Andra skidorter i närheten av Wildcat är t ex Bretton Woods, Attitash och Sunday River.

Hotell & boende i Wildcat

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wildcat.
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 4221 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2396 kr