Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Wildcat, New Hampshire, USA

Skidorten Wildcat i USA ligger i delstaten New Hampshire, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Wildcat är slutet av november till mitten av april.

Skidåkningen i Wildcat är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 45 centimeter. 100% av liftarna är igång idag, och 72% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

I Wildcat hittar ni 5 liftar med en liftkapacitet på 8400 personer/timme. Det finns 25 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 12 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 7 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 1238 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 644 meter. Den längsta pisten som finns i Wildcat är 4.4 kilometer. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Flygplatser nära Wildcat

För er som vill flyga ner till Wildcat så är det flygplatsen Burlington International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Wildcat är 154 kilometer.

Skidorter i närheten av Wildcat

Bretton Woods är närmaste skidort till Wildcat med ett avstånd på 18 kilometer. Andra skidorter nära är Attitash, 20 kilometers avstånd, och 38 kilometer från Wildcat ligger Sunday River.

Hotell & boende i Wildcat

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Wildcat just nu