Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sunday River, Maine, USA

Intresserade av en skidresa till Sunday River? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Sunday River från Sverige är flyg det enda alternativet då Sunday River ligger utanför Europa.

Här finns det 131 backar och antalet liftar är 16. Fallhöjden är som mest på 497 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 957 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Sunday River är november till april.

Wildcat är närmaste skidort till Sunday River med ett avstånd på 38 kilometer.

Liftarna i Sunday River är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 55 centimeter.

Hotell & boende i Sunday River

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sunday River.
7 boendealternativ
Pris/natt från: 927 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1082 kr