Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Attitash, New Hampshire, USA

Skidorten Attitash i USA ligger i delstaten New Hampshire, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Skidsäsongen i Attitash sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

Skidåkningen i Attitash är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 45 centimeter. Just idag är 87% av liftarna och 86% av backarna öppna.

Attitash har pister på totalt 37 kilometer, varav 7 kilometer är blåa enkla pister, 17 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 12 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 16300 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 716 meter, vilket ger en fallhöjd på 533 meter. Den längsta pisten som finns i Attitash är 2.4 kilometer. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 60 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Attitash

För er som vill flyga ner till Attitash så är det flygplatsen Burlington International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Attitash är 159 kilometer.

Närmaste skidorter till Attitash

Skidorter nära Attitash är bland annat Wildcat (20 kilometers avstånd), Bretton Woods (27 kilometers avstånd) och Waterville Valley (27 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Attitash

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Attitash just nu