Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Attitash, New Hampshire, USA

Intresserade av en skidresa till Attitash? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Attitash från Sverige är flyg det enda alternativet då Attitash ligger utanför Europa.

Här finns det 78 backar och antalet liftar är 11. Fallhöjden är som mest på 533 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 716 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 70 kilometer spår för längskidåkning.

Wildcat är närmaste skidort till Attitash med ett avstånd på 20 kilometer.

Hotell & boende i Attitash

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Attitash just nu