Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

New Hampshire, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i New Hampshire, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i New Hampshire

Största skidorterna

Flest liftar i New Hampshire

Waterville Valley 12 liftar
Attitash 11 liftar
Bretton Woods 10 liftar
Wildcat 4 liftar

Flest pister i New Hampshire

Bretton Woods 101 pister
Attitash 78 pister
Waterville Valley 52 pister
Wildcat 47 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i New Hampshire

Wildcat 644 meter
Waterville Valley 616 meter
Attitash 533 meter
Bretton Woods 457 meter

Högsta pisterna i New Hampshire

Wildcat 1238 meter
Waterville Valley 1220 meter
Bretton Woods 945 meter
Attitash 716 meter