Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

New Hampshire, USA

Här finner ni alla skidorter vi har information om i New Hampshire, USA. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Skidorter i New Hampshire

Största skidorterna

Flest liftar i New Hampshire

12 liftar
Waterville Valley
11 liftar
Attitash
10 liftar
Bretton Woods
4 liftar
Wildcat

Flest pister i New Hampshire

101 pister
Bretton Woods
78 pister
Attitash
52 pister
Waterville Valley
47 pister
Wildcat

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i New Hampshire

644 meter
Wildcat
616 meter
Waterville Valley
533 meter
Attitash
457 meter
Bretton Woods

Högsta pisterna i New Hampshire

1238 meter
Wildcat
1220 meter
Waterville Valley
945 meter
Bretton Woods
716 meter
Attitash