Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Waterville Valley, New Hampshire, USA

Allt i Waterville Valley
Boka i Waterville Valley
I staten New Hampshire i USA finns skidorten Waterville Valley som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika.

Waterville Valley har 12 liftar och totalt 52 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1220 meter, vilket ger en fallhöjd på 616 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Flygplatser nära Waterville Valley

Vill man flyga till Waterville Valley så ligger flygplatsen Burlington International Airport närmast, på ett avstånd av 142 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Waterville Valley

Andra skidorter i närheten av Waterville Valley är t ex Attitash som ligger 27 kilometer bort, Bretton Woods med 33 kilometers avstånd samt Wildcat, som ligger 40 kilometer från Waterville Valley.

Restauranger

Det finns 6 restauranger i Waterville Valley och 7 olika typer av kök, varav de mest populära är Bar, Amerikanskt och Pub.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 53 hotell, lägenheter och stugor/hus i Waterville Valley.
50 boenden
Pris/natt från:
2068 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1228 kr
2 boenden
Pris/natt från:
1238 kr