Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Waterville Valley, New Hampshire, USA

Funderar ni på att testa skidåkningen i Waterville Valley? Även om resvägen till Waterville Valley är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Waterville Valley.

I Waterville Valley finns totalt 12 liftar med tillgång till 52 pister. Högsta pisten finns på 1220 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 616 meter. Längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Skidorter nära Waterville Valley är bland annat Attitash, Bretton Woods och Wildcat.

Hotell & boende i Waterville Valley

Hos oss hittar ni totalt 37 hotell, lägenheter och stugor/hus i Waterville Valley.
34 boendealternativ
Pris/natt från: 2054 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1220 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1229 kr