Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Waterville Valley

Waterville Valley, New Hampshire, USA

I staten New Hampshire i USA finns skidorten Waterville Valley som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika.

Waterville Valley har 12 liftar och totalt 52 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1220 meter, vilket ger en fallhöjd på 616 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Flygplatser nära Waterville Valley

Vill man flyga till Waterville Valley så ligger flygplatsen Burlington International Airport närmast, på ett avstånd av 142 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Waterville Valley

Andra skidorter i närheten av Waterville Valley är t ex Attitash som ligger 27 kilometer bort, Bretton Woods med 33 kilometers avstånd samt Wildcat, som ligger 40 kilometer från Waterville Valley.

Hotell & boende i Waterville Valley

Hos oss hittar ni totalt 42 hotell, lägenheter och stugor/hus i Waterville Valley.
39 boendealternativ
Pris/natt från: 2102 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1187 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1196 kr