Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bretton Woods, New Hampshire, USA

Intresserade av en skidresa till Bretton Woods? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Bretton Woods från Sverige är flyg det enda alternativet då Bretton Woods ligger utanför Europa.

Bretton Woods har 10 liftar och totalt 101 pister. Fallhöjden är som mest på 457 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 945 meter. Längsta pisten i Bretton Woods är 3 kilometer. Säsongen för skidåkning i Bretton Woods är vanligtvis från november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 100 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter nära Bretton Woods är bland annat Wildcat, Attitash och Waterville Valley.

Hotell & boende i Bretton Woods

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bretton Woods.
1 boendealternativ
Pris/natt från: 4221 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2396 kr