Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bretton Woods, New Hampshire, USA

Skidorten Bretton Woods i USA ligger i delstaten New Hampshire, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Säsongen för skidåkning i Bretton Woods är vanligtvis från november till mitten av april.

Här finns det 101 backar och antalet liftar är 10. Högsta pisten finns på 945 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 457 meter. Den längsta pisten som finns i Bretton Woods är 3 kilometer.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Bretton Woods 100 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Bretton Woods

För er som vill flyga ner till Bretton Woods så är det flygplatsen Burlington International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bretton Woods är 137 kilometer.

Närmaste skidorter till Bretton Woods

Andra skidorter i närheten av Bretton Woods är t ex Wildcat som ligger 18 kilometer bort, Attitash med 27 kilometers avstånd samt Waterville Valley, som ligger 33 kilometer från Bretton Woods.

Hotell & boende i Bretton Woods

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Bretton Woods just nu