Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Warth-Schröcken

Warth-Schröcken

Warth-Schröcken är en skidort i Alperna i Österrike, och om ni söker information om Warth-Schröcken för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Skidsäsongen i Warth-Schröcken sträcker sig i regel från början av december till slutet av april.

I Warth-Schröcken finns totalt 85 liftar med tillgång till 301 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2811 meter, vilket ger en fallhöjd på 1507 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 70 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Warth-Schröcken

Vill man flyga till Warth-Schröcken så ligger flygplatsen Allgäu Airport/Memmingen närmast, på ett avstånd av 81 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (88 kilometers avstånd), samt Zürich International Airport (124 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Warth-Schröcken

Inte långt från Warth-Schröcken ligger skidorten Lech / Zürs, avståndet är endast 6 kilometer. Ni hittar även skidorterna Diedamskopf på 15 kilometers avstånd och St. Christoph, 15 kilometer från Warth-Schröcken.

Skidområden Warth-Schröcken är del av

Warth-Schröcken ingår i skidområdet Arlberg tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Warth-Schröcken

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Warth-Schröcken? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Skiset sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Warth-Schröcken här

Hotell & boende i Warth-Schröcken

Hos oss hittar ni totalt 39 hotell, lägenheter och stugor/hus i Warth-Schröcken.
31 boenden
Pris/natt från: 438 kr
8 boenden
Pris/natt från: 1534 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns