Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Diedamskopf

Diedamskopf

Skidorten Diedamskopf ligger i Vorarlberg i de mest västra delarna av österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Diedamskopf. Skidsäsongen i Diedamskopf sträcker sig i regel från mitten av december till början av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 200 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Diedamskopf. Just idag är 66% av liftarna och 68% av backarna öppna.

Diedamskopf har pister på totalt 40 kilometer, varav 13 kilometer är blåa enkla pister, 18 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 9 liftar, med en totalkapacitet på 11820 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2060 meter, vilket ger en fallhöjd på 1240 meter.

I Diedamskopf kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 63 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Diedamskopf

Vill man flyga till Diedamskopf så ligger flygplatsen Allgäu Airport/Memmingen närmast, på ett avstånd av 73 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (100 kilometers avstånd), samt Zürich International Airport (112 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Diedamskopf

Skidorter nära Diedamskopf är bland annat Damüls Mellau (12 kilometers avstånd), Warth-Schröcken (15 kilometers avstånd) och Lech / Zürs (17 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Diedamskopf

Hos oss hittar ni totalt 69 hotell, lägenheter och stugor/hus i Diedamskopf.
53 boendealternativ
Pris/natt från: 525 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 982 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 756 kr