Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Damüls Mellau

Damüls Mellau, Österrike

Damüls Mellau är en skidort som ni hittar i Vorarlberg i de mest västra delarna av österrikiska alperna, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Säsongen för skidåkning i Damüls Mellau är vanligtvis från början av december till mitten av april.

I Damüls Mellau hittar ni 21 liftar med en liftkapacitet på 40760 personer/timme. Det finns 80 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 29 kilometer blåa pister, 49 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2050 meter, vilket ger en fallhöjd på 1340 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Damüls Mellau.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Damüls Mellau 36 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Har ni någonsin testa på att åka rodel? Om inte så finns det en rodelbana här där ni kan testa på detta.

Flygplatser nära Damüls Mellau

För er som vill flyga ner till Damüls Mellau så är det flygplatsen Allgäu Airport/Memmingen som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Damüls Mellau är 82 kilometer. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Zürich International Airport (102 kilometers avstånd), samt Kranebitten, Innsbruck (110 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Damüls Mellau

Andra skidorter i närheten av Damüls Mellau är t ex Diedamskopf som ligger 12 kilometer bort, Lech / Zürs med 21 kilometers avstånd samt Warth-Schröcken, som ligger 22 kilometer från Damüls Mellau.

Hyr skidutrustning i Damüls Mellau

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Damüls Mellau. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Damüls Mellau här

Hotell & boende i Damüls Mellau

Hos oss hittar ni totalt 14 hotell, lägenheter och stugor/hus i Damüls Mellau.
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
10 boenden
Pris/natt från: 1325 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Damüls Mellau

SnowTrex