Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Vallåsen ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

När det gäller skidsystemet i Vallåsen så finns här 7 liftar samt 5.2 kilometer backar. Av de totalt 11 backarna är 4 gröna backar, 6 blåa backar samt 1 röd backe. Högsta pisten finns på 175 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 145 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 8 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter i närheten av Vallåsen

Isaberg är närmaste skidort till Vallåsen med ett avstånd på 121 kilometer. Andra skidorter nära är Ulricehamn Ski Center, 161 kilometers avstånd, och 170 kilometer från Vallåsen ligger Mullsjö Alpin.

Restauranger

Det finns 2 restauranger i Vallåsen och 6 olika typer av kök, varav de mest populära är Svenskt, Europeiskt och Kinesiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Vallåsen.
2 boenden
Pris/natt från:
825 kr

Relaterade länkar