Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Isaberg
Boka i Isaberg

Isaberg, Sverige

Om ni planerar ni för en skidsemester till Isaberg i Sverige så hittar här ni både information om skidsystemet i Isaberg, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 60 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Isaberg. Just idag är 87% av liftarna och 72% av backarna öppna.

När det gäller skidsystemet i Isaberg så finns här 8 liftar samt 6 kilometer backar. Av de totalt 11 backarna är 4 gröna backar, 1 blå backe, 5 röda backar samt 1 svart backe. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 18.5 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av Isaberg

Skidorter nära Isaberg är bland annat Ulricehamn Ski Center (44 kilometers avstånd), Mullsjö Alpin (49 kilometers avstånd) och Billingebacken (108 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Isaberg

Hos oss hittar ni totalt 7 hotell, lägenheter och stugor/hus i Isaberg.
6 boendealternativ
Pris/natt från: 390 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1305 kr