Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Ulricehamn Ski Center
Boka i Ulricehamn Ski Center

Ulricehamn Ski Center, Sverige

Skidorten Ulricehamn Ski Center ligger i Sverige och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 50 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Ulricehamn Ski Center. Just idag är 100% av liftarna och 87% av backarna öppna.

Ulricehamn Ski Center har totalt 8 pister med en total sträcka på 5 kilometer skidåkning, med en fördelning på 4 gröna backar, 3 blåa backar samt 1 röd backe backar, och här finns 7 liftar. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste skidorter till Ulricehamn Ski Center

Skidorter nära Ulricehamn Ski Center är bland annat Mullsjö Alpin (21 kilometers avstånd), Isaberg (44 kilometers avstånd) och Billingebacken (69 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Ulricehamn Ski Center

Hos oss hittar ni totalt 17 hotell, lägenheter och stugor/hus i Ulricehamn Ski Center.
14 boendealternativ
Pris/natt från: 587 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 995 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 895 kr