Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Mullsjö Alpin, Sverige

Här finns informationen ni behöver för er skidsemester eller skidweekend till Mullsjö Alpin, t ex väderinfo, hur många backar och liftar som finns, hur hög är den högsta fallhöjden? Mullsjö Alpin ligger inom Nordens gränser och därmed finns alltid alternativet att bila hit.

Mullsjö Alpin har 5 liftar och totalt 6 pister. Fallhöjden är som mest på 95 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 330 meter. Säsongen för skidåkning i Mullsjö Alpin är vanligtvis från december till mars.

Om man tröttnar på backarna i Mullsjö Alpin eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 15 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 1 restaurangerna som finns att tillgå.

Skidorter nära Mullsjö Alpin är bland annat Ulricehamn Ski Center, Isaberg och Billingebacken.

Hotell & boende i Mullsjö Alpin

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mullsjö Alpin.
12 boendealternativ
Pris/natt från: 595 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1100 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt