Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Svenska skidorten Mullsjö Alpin ligger i Västergötland och ni hittar här det mesta ni kan tänkas vara intresserade av ni funderar på att åka till Mullsjö Alpin på er nästa skidresa. Säsongen för skidåkning i Mullsjö Alpin är vanligtvis från december till mars.

Mullsjö Alpin har totalt 7 pister med en total sträcka på 4 kilometer skidåkning, med en fördelning på 2 gröna backar, 2 blåa backar, 2 röda backar samt 1 svart backe backar, och här finns 5 liftar. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 330 meter, vilket ger en fallhöjd på 95 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Mullsjö Alpin.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Mullsjö Alpin 20 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Närmaste skidorter till Mullsjö Alpin

Andra skidorter i närheten av Mullsjö Alpin är t ex Ulricehamn Ski Center som ligger 21 kilometer bort, Isaberg med 49 kilometers avstånd samt Billingebacken, som ligger 60 kilometer från Mullsjö Alpin.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mullsjö Alpin.
3 boenden
Pris/natt från:
Okänt

Relaterade länkar