Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Vallåsen

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Vallåsen, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Vallåsen

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Vallåsen, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Vallåsen 528 km, 5 timmar 48 min
Göteborg - Vallåsen 179 km, 2 timmar 6 min
Malmö - Vallåsen 118 km, 1 tim 24 min
Uppsala - Vallåsen 594 km, 6 timmar 33 min
Örebro - Vallåsen 417 km, 4 timmar 37 min
Linköping - Vallåsen 333 km, 3 timmar 43 min
Helsingborg - Vallåsen 61,1 km, 51 min
Jönköping - Vallåsen 206 km, 2 timmar 27 min
Norrköping - Vallåsen 371 km, 4 timmar 2 min
Lund - Vallåsen 109 km, 1 tim 20 min
Borås - Vallåsen 192 km, 2 timmar 22 min
Växjö - Vallåsen 157 km, 1 tim 58 min
Halmstad - Vallåsen 43,0 km, 39 min