Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Val Senales (Schnalstaler Gletscher), Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Val Senales (Schnalstaler Gletscher), vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Val Senales (Schnalstaler Gletscher) ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Fallhöjden är som mest på 1201 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3212 meter.

Närmaste flygplats är Kranebitten som ligger 68 kilometer från Val Senales (Schnalstaler Gletscher). Obergurgl är närmaste skidort till Val Senales (Schnalstaler Gletscher) med ett avstånd på 20 kilometer.

Hyr skidutrustning i Val Senales (Schnalstaler Gletscher)

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Val Senales (Schnalstaler Gletscher)? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via Alpinresorts.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Val Senales (Schnalstaler Gletscher) här

Hotell & boende i Val Senales (Schnalstaler Gletscher)

Hos oss hittar ni totalt 12 hotell, lägenheter och stugor/hus i Val Senales (Schnalstaler Gletscher).
3 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
4 boendealternativ
Pris/natt från: 798 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 2456 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns