Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Val Senales (Schnalstaler Gletscher)
Boka i Val Senales (Schnalstaler Gletscher)

Val Senales (Schnalstaler Gletscher), Italien

Val Senales (Schnalstaler Gletscher) ligger i den italienska regionen Sydtyrolen (Bolzano), och om ni funderar på att boka en skidresa till Val Senales (Schnalstaler Gletscher) har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Val Senales (Schnalstaler Gletscher) sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

Val Senales (Schnalstaler Gletscher) har pister på totalt 42 kilometer, varav 10 kilometer är blåa enkla pister, 18 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 14 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 11 liftar, med en totalkapacitet på 14810 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3212 meter, vilket ger en fallhöjd på 1201 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 10 kilometer spår för längskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Val Senales (Schnalstaler Gletscher)

Vill man flyga till Val Senales (Schnalstaler Gletscher) så ligger flygplatsen Bolzano Airport närmast, på ett avstånd av 53 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (68 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (142 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Val Senales (Schnalstaler Gletscher)

Skidorter nära Val Senales (Schnalstaler Gletscher) är bland annat Obergurgl (20 kilometers avstånd), Pitztal Gletscher (21 kilometers avstånd) och Sölden (26 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Val Senales (Schnalstaler Gletscher)

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Val Senales (Schnalstaler Gletscher)? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via ALPINRESORTS.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Val Senales (Schnalstaler Gletscher) här

Hotell & boende i Val Senales (Schnalstaler Gletscher)

Hos oss hittar ni totalt 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Val Senales (Schnalstaler Gletscher).
Ett boende
Pris/natt från: 1105 kr
3 boenden
Pris/natt från: 2406 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns