Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Pitztal Gletscher, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Pitztal Gletscher, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Pitztal Gletscher ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Pitztal Gletscher finns totalt 13 liftar med tillgång till 14 pister. Högsta pisten finns på 3440 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1700 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Pitztal Gletscher sträcker sig i regel från september till maj.

Om man tröttnar på backarna i Pitztal Gletscher eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 28 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 3 restaurangerna som finns att tillgå.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Pitztal Gletscher, endast 49 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Pitztal Gletscher. Skidorter nära Pitztal Gletscher är bland annat Sölden, Kaunertal och Obergurgl.

Hyr skidutrustning i Pitztal Gletscher

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Pitztal Gletscher.

Boka skidutrustningen online i Pitztal Gletscher här

Hotell & boende i Pitztal Gletscher

Hos oss hittar ni totalt 26 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pitztal Gletscher.
15 boendealternativ
Pris/natt från: 542 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1160 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1182 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns