Sökalternativ

Snödjup 70 cm
Boende / hotell (53)
Restauranger (9)
Skidskolor (5)
Skidorten är öppen

Pitztal Gletscher, Österrike

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Pitztal Gletscher, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Pitztal Gletscher ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I Pitztal Gletscher finns totalt 13 liftar med tillgång till 14 pister. Högsta pisten finns på 3440 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1700 meter. Längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Skidsäsongen i Pitztal Gletscher sträcker sig i regel från september till maj.

Om man tröttnar på backarna i Pitztal Gletscher eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 28 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 3 restaurangerna som finns att tillgå.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Pitztal Gletscher, endast 49 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Pitztal Gletscher. Skidorter nära Pitztal Gletscher är bland annat Sölden, Kaunertal och Obergurgl.

Liftarna i Pitztal Gletscher är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 70 centimeter.

Hotell & boende i Pitztal Gletscher

Hos oss hittar ni totalt 53 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pitztal Gletscher.
16 boendealternativ
Pris/natt från: 483 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 511 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 686 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 1033 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns