Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Pitztal Gletscher

Pitztal Gletscher, Österrike

Pitztal Gletscher ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Pitztal Gletscher har ni hittat rätt. Säsongen för skidåkning i Pitztal Gletscher är vanligtvis från mitten av september till början av maj.

Skidåkningen i Pitztal Gletscher är just nu öppen och det nuvarande snödjupet i backarna är 10 centimeter. 85% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 100% av liftarna går.

I Pitztal Gletscher hittar ni 7 liftar med en liftkapacitet på 11945 personer/timme. Det finns 41 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 30 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 3 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3440 meter, vilket ger en fallhöjd på 755 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7 kilometer. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Pitztal Gletscher.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Pitztal Gletscher 5 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flygplatser nära Pitztal Gletscher

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Pitztal Gletscher då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 49 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (65 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (124 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Pitztal Gletscher

Andra skidorter i närheten av Pitztal Gletscher är t ex Sölden som ligger 10 kilometer bort, Kaunertal med 12 kilometers avstånd samt Obergurgl, som ligger 15 kilometer från Pitztal Gletscher.

Hyr skidutrustning i Pitztal Gletscher

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Pitztal Gletscher.

Boka skidutrustningen online i Pitztal Gletscher här

Hotell & boende i Pitztal Gletscher

Hos oss hittar ni totalt 39 hotell, lägenheter och stugor/hus i Pitztal Gletscher.
24 boendealternativ
Pris/natt från: 525 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 1123 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1144 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns