Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin

Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin, Schweiz

Skidorten Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin ligger i Valais (Wallis på tyska), en kanton på gränsen till både Frankrike och Italien, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin. Säsongen för skidåkning i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin är vanligtvis från mitten av december till slutet av april.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 220 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin. 20% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 25% av liftarna går.

I Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin hittar ni 165 liftar med en liftkapacitet på 250776 personer/timme. Det finns 580 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 310 kilometer blåa pister, 210 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 60 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Les Portes du Soleil - Morzine/Avoriaz/Les Gets/Châtel/Morgins/Champéry som Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2254 meter, vilket ger en fallhöjd på 1269 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin 600 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Om ni vill ta det lite lugnare en dag och få en skön vinterupplevelse kan ni ger ut och vandra, i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin finns nämligen preparerade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin

Vill man flyga till Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin så ligger flygplatsen Geneva International Airport, Genève närmast, på ett avstånd av 60 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Belp, Bern (92 kilometers avstånd), samt Aix Les Bains, Chambery (101 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin

Inte långt från Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin ligger skidorten Champery, avståndet är endast 3 kilometer. Ni hittar även skidorterna Morgins på 5 kilometers avstånd och Chatel, 8 kilometer från Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin.

Skidområden Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin är del av

Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin ingår i skidområdet Les Portes du Soleil tillsammans med 11 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin

Är ni intresserade av att hyra er skidutrustning på plats i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin? Hyr ni skidorna, pjäxorna eller er snowboard via ALPINRESORTS.com sparar ni ända upp till 50% av normala uthyrningspriset.

Boka skidutrustningen online i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin här

Skidskola i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin

Hos oss hittar ni just nu 7 olika skidskolor och lektioner i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin som ni kan boka via oss. Genom vårt samarbete med onlinespecialisten CheckYeti kan ni få gratis avbokning på mängder av olika lektioner och dessutom med möjlighet att få upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin här

Hotell & boende i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin

Hos oss hittar ni totalt 58 hotell, lägenheter och stugor/hus i Val-d'Illiez-Les Crosets-Champoussin.
55 boenden
Pris/natt från: 775 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1190 kr
Ett boende
Pris/natt från: 3807 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns