Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Unterwasser, Schweiz

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Unterwasser? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Unterwasser och andra skidorter inom nära räckhåll.

Fallhöjden är som mest på 1362 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2262 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 42 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Unterwasser ligger flygplatserna Zürich International Airport och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 64 respektive 112 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Unterwasser ligger Alt St. Johann.

Liftarna i Unterwasser är öppna just nu och snödjupet i backarna ligger på 120 centimeter.

Skidområden Unterwasser är del av

Unterwasser ingår i skidområdet Toggenburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Unterwasser

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Unterwasser. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Unterwasser här

Hotell & boende i Unterwasser

Hos oss hittar ni totalt 100 hotell, lägenheter och stugor/hus i Unterwasser.
91 boendealternativ
Pris/natt från: 488 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1079 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: 852 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1136 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns