Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Unterwasser, Schweiz

Unterwasser ligger i kantonen St. Gallen som ligger i nordliga delarna av Schweiz, och om ni funderar på att boka en skidresa till Unterwasser har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Unterwasser är slutet av november till början av april.

Unterwasser har pister på totalt 50 kilometer, varav 8 kilometer är blåa enkla pister, 40 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 2 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 12 liftar, med en totalkapacitet på 13190 personer/timme. Då Unterwasser tillhör skidområdet Chäserrugg - Unterwasser/Alt St. Johann (Toggenburg) har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta pisten finns på 2262 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1362 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7.9 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Unterwasser finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 15 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Flyg till Unterwasser

För er som vill flyga ner till Unterwasser så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Unterwasser är 64 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Allgäu Airport/Memmingen, som ligger 112 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 136 kilometer till Unterwasser.

Närmaste skidorter till Unterwasser

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Unterwasser ligger Alt St. Johann. Andra skidorter som ligger nära är Wildhaus (3 kilometer) och Amden-Arvenbüel (11 kilometer).

Skidområden Unterwasser är del av

Unterwasser ingår i skidområdet Toggenburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Unterwasser

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Unterwasser. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Unterwasser här

Hotell & boende i Unterwasser

Hos oss hittar ni totalt 54 hotell, lägenheter och stugor/hus i Unterwasser.
47 boenden
Pris/natt från: 575 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1139 kr
3 boenden
Pris/natt från: 968 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1199 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns