Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Amden-Arvenbüel

Amden-Arvenbüel, Schweiz

Amden-Arvenbüel är en skidort som ni hittar i kantonen St. Gallen som ligger i nordliga delarna av Schweiz, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Bästa tiden för att åka skidor i Amden-Arvenbüel är fram till mitten av mars.

Amden-Arvenbüel erbjuder totalt 17 kilometer pister, varav 5 kilometer är blåa lite enklare pister och 11 kilometer är röda med lite mer utmanande skidåkning. Här finns 6 liftar som kan ta 4160 personer/timme uppför backarna. Högsta pisten finns på 1684 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 753 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Amden-Arvenbüel. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 8 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Amden-Arvenbüel

För er som vill flyga ner till Amden-Arvenbüel så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Amden-Arvenbüel är 59 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Allgäu Airport/Memmingen, som ligger 123 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 129 kilometer till Amden-Arvenbüel.

Närmaste skidorter till Amden-Arvenbüel

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 9 kilometer från Amden-Arvenbüel ligger Alt St. Johann. Andra skidorter som ligger nära är Flumserberg (10 kilometer) och Unterwasser (11 kilometer).

Hyr skidutrustning i Amden-Arvenbüel

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Amden-Arvenbüel. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Amden-Arvenbüel här

Hotell & boende i Amden-Arvenbüel

Hos oss hittar ni totalt 52 hotell, lägenheter och stugor/hus i Amden-Arvenbüel.
41 boendealternativ
Pris/natt från: 702 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 808 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 901 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1112 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns