Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Flumserberg, Schweiz

Söker ni information om skidortern Flumserberg? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Flumserberg finns totalt 17 liftar med tillgång till 22 pister. Högsta pisten finns på 2222 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1222 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 19 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Flumserberg ligger flygplatserna Zürich International Airport och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 68 respektive 123 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 10 kilometer från Flumserberg ligger Amden-Arvenbüel.

Skidskola i Flumserberg

I Flumserberg kan ni boka 6 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Flumserberg här

Hotell & boende i Flumserberg

Hos oss hittar ni totalt 68 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flumserberg.
59 boendealternativ
Pris/natt från: 656 kr
7 boendealternativ
Pris/natt från: 907 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2135 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns