Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Skidorten Flumserberg ligger i kantonen St. Gallen som ligger i nordliga delarna av Schweiz, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Flumserberg. Bästa tiden för att åka skidor i Flumserberg är mitten av november till början av april.

I Flumserberg hittar ni 17 liftar med en liftkapacitet på 32242 personer/timme. Det finns 65 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 14 kilometer blåa pister, 40 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 11 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2222 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1557 meter.

I Flumserberg kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 20 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Flumserberg

Vill man flyga till Flumserberg så ligger flygplatsen Zürich International Airport närmast, på ett avstånd av 68 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Allgäu Airport/Memmingen, som ligger 123 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 124 kilometer till Flumserberg.

Skidorter i närheten av Flumserberg

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 10 kilometer från Flumserberg ligger Amden-Arvenbüel. Ni hittar även skidorterna Alt St. Johann på 11 kilometers avstånd och Unterwasser, 12 kilometer från Flumserberg.

Skidskolor

I Flumserberg kan ni boka 5 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Flumserberg här

Restauranger

Det finns 22 restauranger i Flumserberg och 9 olika typer av kök, varav de mest populära är Schweiziskt, Europeiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 65 hotell, lägenheter och stugor/hus i Flumserberg.
59 boenden
Pris/natt från:
656 kr
4 boenden
Pris/natt från:
906 kr
2 boenden
Pris/natt från:
2134 kr