Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Alt St. Johann, Schweiz

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Alt St. Johann, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Alt St. Johann ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Högsta pisten finns på 2262 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1362 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 42 kilometer spår för längskidåkning.

Vill man flyga till närheten av Alt St. Johann ligger flygplatserna Zürich International Airport och Allgäu Airport/Memmingen närmast på 63 respektive 113 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Alt St. Johann ligger Unterwasser.

Skidområden Alt St. Johann är del av

Alt St. Johann ingår i skidområdet Toggenburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Alt St. Johann

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Alt St. Johann. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Alt St. Johann här

Hotell & boende i Alt St. Johann

Hos oss hittar ni totalt 75 hotell, lägenheter och stugor/hus i Alt St. Johann.
69 boendealternativ
Pris/natt från: 528 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1167 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1351 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1228 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns