Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Alt St. Johann

Alt St. Johann, Schweiz

Alt St. Johann ligger i kantonen St. Gallen som ligger i nordliga delarna av Schweiz, och om ni funderar på att boka en skidresa till Alt St. Johann har ni hittat rätt. Bästa tiden för att åka skidor i Alt St. Johann är slutet av november till början av april.

I Alt St. Johann hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 13190 personer/timme. Det finns 50 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 40 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Då Alt St. Johann tillhör skidområdet Chäserrugg - Unterwasser/Alt St. Johann (Toggenburg) har man tillgång till alla faciliteter i alla skidorter som ingår. Högsta pisten finns på 2262 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1362 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7.9 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Alt St. Johann finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 15 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Alt St. Johann

För er som vill flyga ner till Alt St. Johann så är det flygplatsen Zürich International Airport som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Alt St. Johann är 63 kilometer. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Allgäu Airport/Memmingen, som ligger 113 kilometer bort, och Lugano Airport som har ett avstånd på 135 kilometer till Alt St. Johann.

Skidorter i närheten av Alt St. Johann

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Alt St. Johann ligger Unterwasser. Andra skidorter som ligger nära är Wildhaus (5 kilometer) och Amden-Arvenbüel (9 kilometer).

Skidområden Alt St. Johann är del av

Alt St. Johann ingår i skidområdet Toggenburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Alt St. Johann

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Alt St. Johann. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Alt St. Johann här

Hotell & boende i Alt St. Johann

Hos oss hittar ni totalt 31 hotell, lägenheter och stugor/hus i Alt St. Johann.
27 boenden
Pris/natt från: 576 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1141 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 1201 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns