Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Wildhaus, Schweiz

Wildhaus är en skidort som ni hittar i kantonen St. Gallen som ligger i nordliga delarna av Schweiz, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Wildhaus sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

I Wildhaus hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 13190 personer/timme. Det finns 50 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 40 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 2 kilometer svarta pister. Många liftar och pister tillhör hela skidområdet Chäserrugg - Unterwasser/Alt St. Johann (Toggenburg) som Wildhaus ingår i, men man har tillgång till allt. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2262 meter, vilket ger en fallhöjd på 1362 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 7.9 kilometer.

I Wildhaus kan ni även testa på nattskidåkning då vissa pister är upplysta när mörkret lagt sig. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 15 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Wildhaus

Vill man flyga till Wildhaus så ligger flygplatsen Zürich International Airport närmast, på ett avstånd av 67 kilometer från skidorten. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (110 kilometers avstånd), samt Lugano Airport (138 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Wildhaus

Inte långt från Wildhaus ligger skidorten Unterwasser, avståndet är endast 3 kilometer. Ni hittar även skidorterna Alt St. Johann på 5 kilometers avstånd och Flumserberg, 13 kilometer från Wildhaus.

Skidområden Wildhaus är del av

Wildhaus ingår i skidområdet Toggenburg tillsammans med 2 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Wildhaus

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Wildhaus.

Boka skidutrustningen online i Wildhaus här

Hotell & boende i Wildhaus

Hos oss hittar ni totalt 75 hotell, lägenheter och stugor/hus i Wildhaus.
69 boenden
Pris/natt från: 515 kr
4 boenden
Pris/natt från: 899 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1342 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns