Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Skiduthyrning i Alt St. Johann

Om du vill hyra skidor eller snowboardutrustning i Alt St. Johann har du hittat helt rätt. Genom vårt samarbete med Snowell kan ni spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats. Ni vet att er utrustning väntar på er när ni kommer fram till Alt St. Johann, och ni behöver inte oroa er för att utrustningen vill ha redan är uthyrd.

Butiken ni hyr er skidutrustning från i Alt St. Johann är Sport Karl Alpiger.

Butiker med skiduthyrning i Alt St. Johann

Sport Karl Alpiger

Adress: Talstation Bergbahn, 9656 Alt St. Johann