Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Topp 7 bäst after-ski i Alperna

Festarsugen på skidresan? Söker ni bästa after-ski'n i Alperna? Nedan hittar ni i alla fall våra favoriter när det gäller bra party i Alperna.

1. Ischgl, Österrike

Nej, Ischgl är inte billigt på något sätt, men det är inte därför man går på after ski, eller hur? Trofana Alm erbjuder allt man kan önska sig efter en benknäckande dag ute i pisten: Klassisk tyrolsk dekor, töntiga gruppdanser ackompanjerade av allsång och fantastisk service av armstarka servitriser. Vill du ha något modernare, sök dig till Schatzi Bar under förutsättning att du kan hantera dansande flickor på bardisken utan att drabbas av genuspanik.

2. St. Anton am Arlberg, Österrike

För några år sedan hade förmodligen St. Anton legat i topp på denna lista, men nu hamnar den på en god andraplats. St. Anton är inte för nybörjaren på skidor och det avspeglas också i klientelet på after skin. Det är bullrigt, en konstant ström av nya skidåkare och alldeles underbart. Krazy Kangaruh är en institution medan Mooserwirt bjuder på tysk pop av högsta klass. Och dito ljudnivå.

3. Rond Point, Meribel, Frankrike

Rond Point är i själva verket en bergsbar i Meribel, smått ökänd för dans och party i den övre skalan på volymknappen. Naturligtvis i kombination med en vansinnigt vacker utsikt: Terrassen ligger 1 600 meter över havet och du hör livemusik varje eftermiddag. Åk skidor ned eller – om du känner dig ostadig – ta bussen.

4. Hinterhagalm Tea Bar i Saalbach, Österrike

Hinterhagalm upptar två våningar och är smått legendarisk i dalen Saalbach. Här samlas högljudda österrikare som varken spottar i glaset eller gömmer sig när allsången och tillika dansen sätter igång. Du åker hit via nedfarten Kohlmais och befinner dig bara ett par minuters skidåkning från Saalbach centrum. Den elektriska belysningen i backen har genom åren visat sig nödvändigt för mer än en after ski-besökare på väg hem.

5. White Lounge i Mayrhofen, Österrike

Ingen lista över bästa after ski är komplett utan en isbar. The White Lounge i Mayrhofen är en sex meter hög igloo och passar bäst för en romantisk träff eller bara för att ta det lugnt med vänner. Levande ljus lyser upp de vita snöväggarna och skapar härlig atmosfär. Precis som på ishotellet i Jukkasjärvi kan du även övernatta här.

6. Elsie's i Zermatt, Schweiz

De något mer bemedlade människornas favorit är utan tvekan Elise's i Zermatt. Stället är för den skull inte snobbigt utan välkomnande även för oss vanliga dödliga. Här står champagneflaskorna lika tätt på borden, som minkpälsarna hänger tätt på väggen. Beställ snustorrt vin och en näve ostron, så smälter du in.

7. Livigno, Italien

En katt ibland hermelinerna på denna lista är Livigno i Italien. I denna stad hittar du över 150 barer som slår de flesta skidortsbarer på fingrarna. Även om Livigno tillhört fler länder än Lill-Babs haft äkta män, så är det en tydlig österrikisk touch på staden. Besök The Kuhstall, Mikey's Pub, Gulliver Pub, the Echo Pub, och – om du är sugen på cocktails – Jpioca. Kort och gott: Livigno har så många barer att du ändå aldrig kommer att hinna besöka dem alla på en skidweekend.