Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Thollon les Mémises

Thollon les Mémises, Frankrike

Thollon les Mémises är en skidort i Alperna i Frankrike, och om ni söker information om Thollon les Mémises för att planera en skidresa hit hittar ni det mesta ni behöver veta här. Säsongen för skidåkning i Thollon les Mémises är vanligtvis från mitten av december till slutet av mars.

Thollon les Mémises erbjuder totalt 48 kilometer pister, varav 20 kilometer är blåa lite enklare pister och 28 kilometer är röda med lite mer utmanande skidåkning. Här finns 14 liftar som kan ta 12251 personer/timme uppför backarna. Högsta pisten finns på 2000 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1000 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Thollon les Mémises.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Thollon les Mémises 6 kilometer preparerade spår för längdskidåkning.

Flyg till Thollon les Mémises

Flyger man till Geneva International Airport, Genève kommer man riktigt nära Thollon les Mémises då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 48 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Belp, Bern, som ligger 84 kilometer bort, och Aix Les Bains, Chambery som har ett avstånd på 105 kilometer till Thollon les Mémises.

Närmaste skidorter till Thollon les Mémises

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 4 kilometer från Thollon les Mémises ligger Bernex. Ni hittar även skidorterna Abondance på 12 kilometers avstånd och La Chapelle d'Abondance, 12 kilometer från Thollon les Mémises.

Hyr skidutrustning i Thollon les Mémises

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Thollon les Mémises.

Boka skidutrustningen online i Thollon les Mémises här

Hotell & boende i Thollon les Mémises

Hos oss hittar ni totalt 68 hotell, lägenheter och stugor/hus i Thollon les Mémises.
64 boenden
Pris/natt från: 524 kr
Ett boende
Pris/natt från: 989 kr
2 boenden
Pris/natt från: 1036 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns