Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Stubai Gletscher, Österrike

Skidorten Stubai Gletscher ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och här hittar ni det mesta ni behöver veta om Stubai Gletscher. Skidsäsongen i Stubai Gletscher sträcker sig i regel från början av oktober till mitten av maj.

Det är idag massor av snö i backarna, hela 525 centimeter, och självklart är är liftar och backar öppna i Stubai Gletscher. Just idag är 69% av liftarna och 79% av backarna öppna.

Stubai Gletscher har pister på totalt 68 kilometer, varav 22 kilometer är blåa enkla pister, 15 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 31 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 26 liftar, med en totalkapacitet på 43784 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3212 meter, vilket ger en fallhöjd på 1515 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 2 kilometer spår för längskidåkning. Tycker ni om hiking och vill göra det i vacker vintermiljö har ni även tillgång till speciella spår som är preparerade för vintervandring.

Flyg till Stubai Gletscher

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Stubai Gletscher då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 31 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (63 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (129 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Stubai Gletscher

Skidorter nära Stubai Gletscher är bland annat Sölden (12 kilometers avstånd), Neustift (16 kilometers avstånd) och Obergurgl (18 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Stubai Gletscher

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Stubai Gletscher.

Boka skidutrustningen online i Stubai Gletscher här

Skidskola i Stubai Gletscher

I Stubai Gletscher kan ni boka 27 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Stubai Gletscher här

Hotell & boende i Stubai Gletscher

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Stubai Gletscher just nu
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns