Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Stubai Gletscher, Österrike

Planerar ni för en skidsemester i Stubai Gletscher? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 22 backar och antalet liftar är 21. Fallhöjden är som mest på 1500 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3210 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Stubai Gletscher är oktober till april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Stubai Gletscher 5 kilometer längskidåkningsspår och 5 restauranger att testa på.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Stubai Gletscher, endast 31 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Stubai Gletscher. Sölden är närmaste skidort till Stubai Gletscher med ett avstånd på 12 kilometer.

Hyr skidutrustning i Stubai Gletscher

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Stubai Gletscher.

Boka skidutrustningen online i Stubai Gletscher här

Skidskola i Stubai Gletscher

I Stubai Gletscher kan ni boka 24 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Stubai Gletscher här

Hotell & boende i Stubai Gletscher

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i Stubai Gletscher.
8 boendealternativ
Pris/natt från: 841 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
1 boendealternativ
Pris/natt från: 2036 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns