Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Seefeld, Österrike

Seefeld ligger i Tyrolen i de österrikiska alperna, och om ni funderar på att boka en skidresa till Seefeld har ni hittat rätt. Skidsäsongen i Seefeld sträcker sig i regel från början av december till början av april.

I Seefeld hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 12763 personer/timme. Det finns 19 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 11 kilometer blåa pister, 6 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 1 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2064 meter, vilket ger en fallhöjd på 834 meter. Den längsta pisten som finns i Seefeld är 4 kilometer.

Gillar ni att sova länge på morgonen? Inga problem, i Seefeld finns nämligen möjlighet till nattskidåkning. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 245 kilometer spår för längskidåkning. För er som vill testa på något nytt (förmodligen) finns här även en rodelbana som är öppen för allmänheten, samt preperade spår för vinterhiking.

Flygplatser nära Seefeld

Snabbaste sättet att ta sig till Seefeld är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 14 kilometer från Seefeld, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Bolzano Airport (97 kilometers avstånd), samt Allgäu Airport/Memmingen (102 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Seefeld

Skidorter nära Seefeld är bland annat Mittenwald (14 kilometers avstånd), Axamer Lizum (17 kilometers avstånd) och Kühtai (18 kilometers avstånd).

Hyr skidutrustning i Seefeld

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Seefeld. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Seefeld här

Skidskola i Seefeld

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 16 olika klasser och instruktörer i Seefeld som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Seefeld här

Hotell & boende i Seefeld

Hos oss hittar ni totalt 284 hotell, lägenheter och stugor/hus i Seefeld.
214 boenden
Pris/natt från: 533 kr
2 boenden
Pris/natt från: 5784 kr
35 boenden
Pris/natt från: 595 kr
31 boenden
Pris/natt från: 1080 kr
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Seefeld

SnowTrex