Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mittenwald, Tyskland

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Mittenwald? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Mittenwald och andra skidorter inom nära räckhåll.

Mittenwald har 8 liftar och totalt 22 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2250 meter, vilket ger en fallhöjd på 1340 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 30 kilometer spår för längskidåkning.

Flygplatser nära Mittenwald

Flyger man till Kranebitten, Innsbruck kommer man riktigt nära Mittenwald då avståndet mellan flygplatsen och skidorten endast är 21 kilometer. Transfertiden blir därmed kort och kostnaden normalt sett lägre än då avståndet är långt. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (98 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (109 kilometer från skidorten).

Skidorter i närheten av Mittenwald

Skidorter nära Mittenwald är bland annat Seefeld (14 kilometers avstånd), Garmisch-Partenkirchen (14 kilometers avstånd) och Oberammergau (24 kilometers avstånd).

Skidskola i Mittenwald

I Mittenwald kan ni boka 9 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Mittenwald här

Hotell & boende i Mittenwald

Hos oss hittar ni totalt 216 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mittenwald.
197 boenden
Pris/natt från: 477 kr
11 boenden
Pris/natt från: 559 kr
8 boenden
Pris/natt från: 743 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns