Sökalternativ

Oberammergau, Tyskland

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Oberammergau? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Oberammergau och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 9 backar och antalet liftar är 9. Fallhöjden är som mest på 370 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1270 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 100 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Oberammergau, endast 44 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Oberammergau. Garmisch-Partenkirchen är närmaste skidort till Oberammergau med ett avstånd på 12 kilometer.

Skidskola i Oberammergau

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 7 olika klasser och instruktörer i Oberammergau som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Oberammergau här

Hotell & boende i Oberammergau

Hos oss hittar ni totalt 109 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oberammergau.
53 boendealternativ
Pris/natt från: 429 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 676 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 463 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 685 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1394 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Oberammergau