Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Oberammergau är en skidort som ni hittar i den tyska regionen Bayern, och på denna sida finns det mesta ni behöver veta för att lockas av en skidsemester hit. Skidsäsongen i Oberammergau sträcker sig i regel från mitten av januari till början av mars.

I Oberammergau finns totalt 9 liftar med tillgång till 8 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1276 meter, vilket ger en fallhöjd på 416 meter.

Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Oberammergau. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 100 kilometer spår för längskidåkning. Om ni vill ta en paus från skidåkning och gillar fart så kan ni testa på att åka rodel, då Oberammergau har en rodelbana som är öppen för allmänheten.

Flyg till Oberammergau

Snabbaste sättet att ta sig till Oberammergau är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Kranebitten, Innsbruck ligger endast 44 kilometer från Oberammergau, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Allgäu Airport/Memmingen (75 kilometers avstånd), samt Franz Josef Strauss, München (101 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Oberammergau

Skidorter nära Oberammergau är bland annat Garmisch-Partenkirchen (12 kilometers avstånd), Mittenwald (24 kilometers avstånd) och Ehrwald (24 kilometers avstånd).

Restauranger

Det finns 42 restauranger i Oberammergau och 23 olika typer av kök, varav de mest populära är Tyskt, Europeiskt och Centraleuropéeiskt.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 107 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oberammergau.
83 boenden
Pris/natt från:
461 kr
Ett boende
Pris/natt från:
726 kr
11 boenden
Pris/natt från:
498 kr
6 boenden
Pris/natt från:
830 kr
6 boenden
Pris/natt från:
1499 kr