Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Oberammergau, Tyskland

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Oberammergau? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Oberammergau och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 9 backar och antalet liftar är 9. Fallhöjden är som mest på 370 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1270 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 100 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Kranebitten kommer man riktigt nära Oberammergau, endast 44 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Oberammergau. Garmisch-Partenkirchen är närmaste skidort till Oberammergau med ett avstånd på 12 kilometer.

Hotell & boende i Oberammergau

Hos oss hittar ni totalt 101 hotell, lägenheter och stugor/hus i Oberammergau.
73 boendealternativ
Pris/natt från: 451 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 710 kr
14 boendealternativ
Pris/natt från: 487 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 721 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 1466 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns