Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Garmisch-Partenkirchen, Tyskland

När man är ute efter ett resmål som har allt och lite till bör man kolla upp vad Garmisch-Partenkirche har att erbjuda. Garmisch och Partenkirchen som en gång i tiden var två marknadsstäder har nu slagits ihop till en där Garmisch ligger i väst och Partenkirche i öst. Denna stad är numera en blomstrande metropol som trots alla nymodigheter behållit sin genuina charm. Staden ligger i de allra sydligaste delarna av Bayern, på gränsen till Österrike och nås lika lätt från den österrikiska sidan som den tyska.

En skidsemester alla kan njuta av

Har man väl bestämt sig för att spendera sin skidsemester i Garmisch-Partenkirchen kan man vara säker på att inte bli besviken. Förutom att man får uppleva fantastisk natur under underbara vinterförhållanden, kan man även passa på att njuta av allt det som staden har att erbjuda. Förutom massor av bra restauranger finns det även en hel del barer, pubar, diskotek och nattklubbar. Man kan också pröva lyckan på kasinot i stan om man så önskar. Sedan långt tillbaka har Garmisch-Partenkirchen varit känt som en kurort och här finner man många bra sätt att skämma bort sig själv på.

Åker man till Garmisch-Partenkirchen ska man passa på att uppleva något alldeles extra på sin skidresa. Här kan man nämligen åka upp till Tysklands högsta bergstopp Zugspitze med hjälp av en linbana som på sina ställen ger en hisnande känsla i magen då den tar sig upp för berget. När man väl är uppe på toppen, nästan 3 000 meter över havet, har man en makalös utsikt att njuta av. Inget går upp mot en tur till denna bergstopp.

Att skidåkningen håller en väldigt hög nivå förstår man väldigt snabbt när man provar backarna i Garmisch-Partenkirchen. Med 60 kilometer pister i alla olika svårighetsgrader kan alla hitta en passande backe på sin skidresa här.

På gränsen mellan Tyskland och Österrike

Skidresor till orter som denna, där man får allt och lite till är inte alltid så lätta att upptäcka. Har man väl fått nys om detta guldkorn är det bara att boka sin resa. Tar man bara sig dit kommer man inte ångra sig en sekund. Eftersom Garmisch-Partenkirchen ligger nästan på gränsen mellan Tyskland och Österrike går det lika bra att flyga till München som till Innsbruck. Faktum är att Innsbruck ligger lite närmre, även om skillnaden inte är så stor.

Prova en av Tysklands bästa skidorter och upptäck hur skidresor hit kan förgylla din skidsemester!

Hyr skidutrustning i Garmisch-Partenkirchen

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Garmisch-Partenkirchen? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Garmisch-Partenkirchen.

Boka skidutrustningen online i Garmisch-Partenkirchen här

Skidskola i Garmisch-Partenkirchen

Vill ni slipa på skidformen, förbättra snowboardåkningen eller helt enkelt lära er åka skidor är det en strålande idé att boka skidlektioner när ni är i Garmisch-Partenkirchen. I samarbete med CheckYeti kan vi erbjuda bokning av 24 olika skidlektioner, många med gratis avbokning och upp till 15% rabatt.

Boka skidskola i Garmisch-Partenkirchen här

Hotell & boende i Garmisch-Partenkirchen

Hos oss hittar ni totalt 624 hotell, lägenheter och stugor/hus i Garmisch-Partenkirchen.
574 boendealternativ
Pris/natt från: 360 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 652 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 563 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 826 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 1258 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Garmisch-Partenkirchen

SnowTrex