Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Saint-Véran, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Saint-Véran? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Saint-Véran och andra skidorter inom nära räckhåll.

Här finns det 32 backar och antalet liftar är 13. Fallhöjden är som mest på 1050 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2800 meter. Längsta pisten i Saint-Véran är 1 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 55 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Saint-Véran ligger flygplatserna Torino International Airport och Nice Cote d'Azur närmast på 83 respektive 119 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Saint-Véran ligger Ceillac en Queyras.

Hotell & boende i Saint-Véran

Hos oss hittar ni totalt 6 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint-Véran.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 868 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 799 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1370 kr