Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Saint-Véran

Saint-Véran, Frankrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Saint-Véran? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Saint-Véran och andra skidorter inom nära räckhåll.

Saint-Véran har 13 liftar och totalt 35 kilometer pister. Högsta pisten finns på 2800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1050 meter. Den längsta pisten som finns i Saint-Véran är 1 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 55 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Saint-Véran

Vill man flyga till Saint-Véran så ligger flygplatsen Torino International Airport, Turin närmast, på ett avstånd av 83 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Nice Cote d'Azur, som ligger 119 kilometer bort, och Aix Les Bains, Chambery som har ett avstånd på 130 kilometer till Saint-Véran.

Närmaste skidorter till Saint-Véran

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Saint-Véran ligger Ceillac en Queyras. Ni hittar även skidorterna Abriès på 11 kilometers avstånd och Risoul, 19 kilometer från Saint-Véran.

Hotell & boende i Saint-Véran

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Saint-Véran.
3 boenden
Pris/natt från: Okänt